KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi

24 MAYIS - 5 HAZİRAN 2. DÖNEM 2. SINAVLAR TAKVİMİ

24 MAYIS - 5 HAZİRAN   2. DÖNEM 2. SINAVLAR  TAKVİMİNE  DAİR AÇIKLAMALAR

1- Sınav süreleri  40 dk. şeklinde uygulanacak olup sınav soruları bu sürede cevaplandıracak şekilde hazırlanacaktır.

2- Sınav süresi içinde istisnai durumlar hariç lavabo kullanımı için sınıftan dışarı çıkılmayacaktır.

3- Sınav süresi boyunca sınav kâğıdı erken teslim edilse bile sınav süresi tamamlanana kadar dışarıya çıkış yapılmayacaktır.

4- Mazeretli olmak şartıyla sınava katılamayan öğrencilerimiz için Mazeret Sınavları 7 HAZİRAN 2024 tarihine kadar tamamlanacaktır.

5- Sınavlara katılmak tüm öğrencilerimizin kendi sorumluluklarıdır, sınavlara mazeretsiz olarak katılmayan öğrencinin katılmadığı sınavlara ait notu olmayacak ve Not sistemine  (G) girilecektir.

6- Lise kısmımıza ait sınavlar 3. Ders saati ve 7. Ders saatinde yapılacaktır.

7- 2. Dönem 2. Sınavlara ait notların öğretmenlerimiz tarafından yasal süresi içinde e-okul sistemine işlenmesi gerekmektedir.

Yayın: 23.03.2023 - Güncelleme: 04.05.2024 14:07 - Görüntülenme: 2032