KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Şbt

Sınıf rehber öğretmenimiz Muhterem PEKER ve okul rehberlik servisince velilerimize  yapılan deneme sınavlarının analizleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı

Şbt

1- Okul  DYK  kurs  merkezi  ise  okulun  Destekleme  ve  Yetiştirme  Kurslarının düzenli devam edip etmediği konusunda kontrolünün yapılması

2.  Üniversiteye hazırlık çalınmaları için okulda ayrı  bir fiziki ortam oluşturulması

3. Üniversiteye giriş sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı konusunda öğrencilere bilgilendirme çalışları yapılması.

4. Hafta sonu, yarı yıl tatili  veya yaz tatilinde öğrencilere yönelik üniversiteye hazırlık kampları  düzenlemeye devam edilmesi

5.Başarı  örneklerinin  öğrencilerle  buluşturulması, öğrencilere  yönelik  gezi, piknik vb. motivasyon çalışmaları yapılması

6.  Öğrencilerin ihtiyaç duydukları konularda seminerler düzenlenmesi

YKS Kış Kampı Programımız

Mrt

MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi'nin) sınavına yönelik 12. Sınıf Öğrencilerimize Tanıtım Çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuzda açılmış olan Destekleme ve Yetiştirme kurslarının değerlendirilmesinin yapılacağı değerlendirme sınav takvimi oluşturulmuştur. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını birinci dönem destekleme ve yetiştirme kurslarının değerlendirme sınav takvimi hazırlanarak sınıf panolarında öğrencilere durulmuştur.

Ara

HEDEF 2024 YKS ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK PROGRAMI MESLEKİ REHBERLİK ÇALIŞMASI KAPSAMINDA Kütahya İl Jandarma Komutanlığından gelen değerli misafirlerimiz öğrencilerimize sunumlar gerçekleştirerek Kara-Deniz-Harp Okulları konusunda bilgiler verdiler.

Ara

"YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK EYLEM PLANI"mız kapsamında okulumuzda 12.Sınıf öğrencilerimiz için 1.Ara tatilde 13-17 Kasım haftası 08:30-18:00 saatleri arası "5 GÜNDE 5000 SORU" parolası ile soru kampımız olacaktır. Kamp süresince sosyal etkinlikler ve ikramlar olacaktır. Öğrencilerimize başarılar ve verimli kamp dönemi dileriz.

Ara

Okulumuzun Hedef  YKS 2023 deneme sınavı takvimidir.

Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programının Tanıtım Çalışmalarımızı tamamladık.

YKS'ye Okulumda Hazırlanıyorum..

KASIM AYI DENEME SINAV TAKVİMİMİZ

Haftalık Deneme Sınavlarımız tüm 12. sınıflarımınzın katılımıyla devam ediyor.

KÜTAHYA GENELİ DENEMETARİHLERİ

YKS PROGRAMIMIZA BAŞLIYORUZ.